Annikas Soul Cottage

Annikas Soul Cottage

Jag har tyvärr inte mått så bra under en period men äntligen börjar jag må bra igen, och det är därför väldigt roligt att jag har fått energi till att skriva inlägg på bloggen för första gången på flera månader. Jag känner att jag har något viktigt att berätta, nämligen om det som fick mig att komma upp ur mitt mörker, den här depressionen gick över med hjälp av healing. Jag bor uppe i Norrbotten och Luleå och sökte därför efter ett företag inom healing i Luleå med omnejd, och så fann jag Annikas Soul Cottage. Jag ville inte bara vända mig till vem som helst så jag var noga med att kolla vad det var för slags företag och vad det var för slags healing som jag kunde få. Det visade sig att Annikas Soul Cottage erbjuder bland annat reikihealing, och eftersom en riktigt god vän hade fått reikihealing och sagt åt mig att det troligtvis var reikihealing som skulle ha bäst effekt på mig och de besvär jag hade så bestämde jag att prova att få en healingbehandling hos Annikas Soul Cottage och den hjälpte på en gång. Det krävdes tre behandlingar innan jag kände att jag var besvärsfri, och om minsta lilla symtom kommer tillbaka så vet jag vart jag ska vända mig. Jag hoppas att alla ni som har ett intresse av healing i Luleå med omnejd också kommer att vända er till Annikas Soul Cottage. Har ni svårt att ta er dit så kan healing även ges på telefon. Jag hoppas att det här inlägget kan vara till hjälp, är det något mer ni ville att jag skulle sagt så säg till i så fall nere i kommentarsfältet. 


Kommentarer är stängda.