Ett tips till er som vill få massage

Ett tips till er som vill få massage

Hej allihopa och välkomna till mig och ett nytt inlägg. Jag ska berätta om att jag har påbörjat behandlingar i massage och det behövdes verkligen för jag har börjat träna på gym och fått en hemsk träningsvärk. Det har varit hur bra som helst med denna massage i Vaggeryd och jag hoppas att fler personer ska få upp ögonen för ett företag som heter MuskelRo. 

När jag berättar för mina vänner och bekanta om att jag har fått massage i Vaggeryd så är det några som säger att även dem är intresserade av att prova på massage. Vänner och bekanta i all ära, men även ni som troget och lojalt läser mina inlägg betyder mycket för mig och eftersom jag vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt även för er så tänkte jag att jag skulle berätta om denna massage i Vaggeryd eller snarare om företaget dit jag har gått, MuskelRo som sagt. Till det här företaget är alla välkomna som är ute efter massage endera i Vaggeryd, Jönköping, Nässjö eller Gislaved. Hon som driver företaget certifierad massör med idrottsprofil av branschrådet svensk massage och även licenserad personlig tränare. Hon har arbetat som undersköterska i över 20 år och har kunskap i hur människokroppen fungerar. Nu får jag ta det lite lugnare med träningen även för att undvika skador, men jag är oerhört glad över att jag hittade till det här företaget och fick den hjälp som jag behövde. Om ni bestämmer er för att gå dit vore det förstås roligt att få veta hur nu tyckte att det var, och ni är välkomna att skriva om detta nere i kommentarsfältet. 


Kommentarer är stängda.