Massage i närheten av Lerum

Massage i närheten av Lerum

I det här inlägget ska jag berätta om ett företag inom massage i närheten av Lerum. Äntligen tog jag mig i förmiddags iväg på massage, något som jag längtat efter väldigt länge, ända sedan det knakade till i ryggen när jag var ute och krattade löv i höstas. Låt mig se, det är i alla fall fyra månader som jag har haft ont i ryggen och jag kom inte längre än till planeringsstadiet när det gällde det här med massage, och då ska ni ändå veta att jag sökt på nätet efter företag inom massage i Lerum med omnejd för det är ju här jag bor. Jag hittade allt flera företag inom massage i Lerum, och då visste jag inte riktigt till vem jag borde gå till. Detta löste sig, för jag talade med min syra i telefon och råkade då nämna att jag hade ont i ryggen och funderat på massage. Min syrra berättade att hon hade fått massage som hade haft stor nytta och då hade hon gått till företaget Amazonit Friskvård som inte riktigt ligger i Lerum, men i alla fall inte alls långt därifrån. Det var alltså till det här företaget som jag åkte i morse, och jag fick allt ta det lugnt på vägarna för det hade snöat ymnigt och var noll grader ute, men jag kom fram helskinnad och fick en underbar massage. Äntligen har ryggmusklerna mjukats upp, och det går inte i ord beskriva hur bra jag känner mig efter denna massage. Det var i alla fall så bra så jag skriver det här inlägget till er alla i Lerum som skulle vara intresserade av att få massage. Jag tror att ni kommer att tycka lika bra om att besöka Amazonit Friskvård som jag.  


Kommentarer är stängda.