Massage i Tranås

Massage i Tranås

God morgon, god morgon och välkommen till mig och ett nytt inlägg. Jag hoppas ni sov gott i natt och har många spännande saker som ligger framför er den här dagen. Jag ser fram mot att gå på massage i Tranås efter jobbet idag och jag ska ge mig iväg till Annelies Puls & Paus, ett företag som jag tycker mycket om bland annat för att det är en massage som ges hemma hos hon som driver det här företaget. 

Det här är massage som jag har nytta av att gå på och hon som ger dessa massagebehandlingar är kompetent inom sitt område för hon är både utbildad hälso- och friskvårdscoach samt massör. Jag hoppas därför att ni alla som intresserar er för massage i Tranås ska ta och boka in en tid till Annelies Puls & Paus. På grund av att detta är en särskilt bra massage så vill jag att ni som befinner er i städer i närheten ska överväga om det inte vore värt att åka en liten bit för att få massage i Tranås hos Annelies Puls & Paus. Du som nu känner att du vill boka tid för massage gör det genom Boka Direkt inne på hemsidan som jag ger dig en länk till i det här inlägget. Skulle det inte finnas några lediga tider kan du då skicka ett mejl, och alla kontaktuppgifterna finner du även dem inne på hemsidan. Det finns en katt hemma i bostaden, och då företaget bedrivs hemma i bostaden kan det vara bra att veta om detta om ut i fall att det skulle vara så att du är allergisk. 


Kommentarer är stängda.