Massagen mjukade verkligen upp min kropp

Massagen mjukade verkligen upp min kropp

Tjenare, tjenare! Varmt välkommen ska du vara till min blogg och dagens inlägg. Tanken är att det ska handla om när jag för inte så länge sedan gick på massage i Emmaboda hos ett företag som heter JeWa Health. Om ni skulle vilja veta mer om företaget efter att ni har läst dagens inlägg kan ni klicka er vidare på länken, då kommer ni direkt dit.

Massage är något som jag tycker är ganska underskattat, eller underskattat kanske är fel ord. Det är snarare så att man vet hur skönt och bra det är men ändå går man på det så sällan, personligen anser jag att vi alla borde få massage oftare. Den här tanken dök upp när jag för ett tag sedan faktiskt gick på massage i Emmaboda, då slog det mig att jag precis som många andra borde gå på massage oftare än vad jag gör. Min kropp har väldigt lätt för att bli stel, det leder i sin tur till att jag ofta har ganska ont i olika delar av kroppen. Massage är självklart bara ett alternativ för att återgälda det, men jag tycker ju faktiskt att massage även är det skönaste alternativet. Att gå på massage är för mig väldigt avslappnande även om det ibland kan göra ont, vilket det ofta gör eftersom jag nästan bara går på massage när jag är som stelast. Hade jag gått på det oftare hade det antagligen gjort att jag höll kroppen mer uppmjukad och det hade inte gjort lika ont. Efter min massage i Emmaboda hos JeWa Health har jag verkligen förstått hur bra jag och min kropp mår av det, därför har jag lovat mig själv att gå på massage oftare. Med det här inlägget vill jag informera och råda er om att också gå på massage oftare om ni upplever er ha problem med stelhet och liknande i kroppen, eller om ni bara vill njuta och slappna av för en stund.


Kommentarer är stängda.