Vill du prova yogamassage?

Vill du prova yogamassage?

Varmt välkomna till mig och det här inlägget. Hur är det med er denna dag så här mitt i sommaren? En del av er är säkerligen på semester just för tillfället och det gläder mig att ni alla, oavsett om ni är semesterlediga eller inte, har tagit er en liten stund för att se vad det är för inlägg som jag ska skriva till er idag. Jag har oftast något tips och råd att dela med mig av till er och även idag kommer det ett tips-inlägg som ska handla om det här med yogamassage i Uppsala. Det här är verkligen en speciell slags massage som jag tycker särskilt mycket om, och vill ni ta det här med massage upp ytterligare en nivå, då är det helt solklart denna yogasmassage i Uppsala ni ska testa. Jag har väldigt svårt att tro att denna massage inte skulle ha god effekt även på er liksom den haft på mig. För det är nämligen så här att när man får denna yogamassage i Uppsala hos Yogeva Yogamassage så finns det delar i denna massage som har sitt ursprung i en tusenårig indisk tradition, nämligen ayurvedan. Denna yogamassage i Uppsala är en kombination av yoga och ayurvedisk oljemassage och jag tycker det skulle vara så bra om ni, mina kära läsare, skulle vilja prova på denna massage och i den bästa av världar önskar jag att ni kommer in på bloggen igen när ni varit där och berättar för mig hur ni tyckte att det var att få en sådan här yogamassage här i Uppsala. 


Kommentarer är stängda.